top of page

Udvikling af nye konkurrencer til DM i SKILLS

De merkantile konkurrencer til DM i Skills skal sparke …!

 

Talentkonkurrencer mellem elever er med til at gøre kommende elever opmærksomme på, hvad man egentlig kan lære, når man tager en uddannelse på en erhvervsskole. Samtidig er talentkonkurrencer et udstillingsvindue for uddannelserne.

 

Når eleverne fra erhvervsuddannelserne konkurrerer mod hinanden ved at vise deres kunnen indenfor faget, kommer de merkantile elever ofte til kort. Det er svært, med et uhåndgribeligt produkt som for eksempel personligt salg eller en serviceydelse, at konkurrere med en smuk bundet buket blomster eller en nyanlagt terrasse.

 

Det er ikke desto mindre de merkantile elevers vilkår, og vi vil derfor arbejde sammen med eleverne og virksomhederne på at udvikle konkurrencerne.

 

Med Tietgen for bordenden har flere erhvervsskoler derfor sat sig for, at de vil udvikle nye og mere seværdige konkurrencer, der udnytter de nyeste digitale muligheder og medier maksimalt.

Materialet som ligger til grund for VR-forløbet kan hentes her. 

Hvis man er interesseret i at afprøve VR-forløbet, så kan man tage kontakt til Viden Djurs via nedenstående Microsoft forms formula:

bottom of page