September 2020

Campus Vejler arbejder sammen med JYSK

Det er fedt at få en idé om, hvad de arbejder med i for eksempel JYSK - og generelt bare at få en idé om at skulle ud i den virkelige verden og blive bedre forberedt!

 

Det siger Silas, som netop er startet på EUD grundforløb 2 på Campus Vejle i august 2020. Campus Vejle arbejder sammen med lokale virksomheder om at udvikle nye projekter, der giver eleverne indsigt i fx en moderne detailbutik. Silas og holdkammeraterne blev derfor fra grundforløbets første dag kastet ud i et nyt virksomhedsprojekt om JYSK.

 

Ud over den virkelige verden arbejdede eleverne også med ny teknologi. STEM-kompetencer er nemlig en også en vigtig del af en moderne detailuddannelse.

 

Se filmen....

14. marts 2020

Projektets 4. nyhed

09:30

Fortæl folk mere om de timer, du tilbyder. Tilføj billeder, tekst og links eller forbind til data fra din samling for at vise et dynamisk indhold.Fortæl folk mere om de timer, du tilbyder. Tilføj billeder, tekst og links eller forbind til data fra din samling for at vise et dynamisk indhold.

Vindere Iværksætteri verdensmål.jpg

Oktober 2020

Kickstart Programme - De merkantile GF1 elever på Campus Vejle arbejder med iværksætteri og FN’s verdenmål

Som en del af projekt Merkantil dannelse i et STEM-perspektiv  har EUD- og EUX-eleverne på Campus Vejle arbejdet med iværksætteri og FN’s Verdensmål. Eleverne udarbejdede ideer til virksomheder med afsæt i  verdensmål, og lavede bl.a. målgruppeanalyse, markedsføringsplan, budget og mange andre af de klassiske merkantile dyder. Der blev bygget prototyper af de udvalgte ideer, bl.a. ved hjælp af 3D scan, og eleverne fik oplæg fra lokale iværksættere i Vejle og deltog workshops med innovationskonsulenter fra Spinderihallerne i Vejle.

 

Løvens Hule! Projektet blev afsluttet den 8. oktober med at eleverne pitchede deres ideer á la Løvens Hule for et hold dommere, primært fra det lokale erhvervsliv. Vinderidéen ”A helping hand” var et madkoncept til hjemløse og udsatte borgere. Dommerne sagde bl.a….”Et virkeligt sympatisk projekt….godt og grundigt gennemarbejdet….og man kan mærke, I brænder for det”. Og så fik eleverne ros for at have opsøgt mulige partnere ved både kommunen og det private erhvervsliv.  

 

De 6 bedste ideer sendes videre til en regional konkurrence under Fonden for Entreprenørskab.

 

Foto af vinderne er venligst stillet til rådighed af @KommPress

 

Projektet er gennemført med følgende partnere: @Fonden for Entreprenørskab med støtte fra @Nordea-fonden; @Spinderihallerne, @Merkantil dannelse i et STEM perspektiv, @EU Socialfond.

19. marts 2020

Projektets 5. nyhed

10:00

Fortæl folk mere om de timer, du tilbyder. Tilføj billeder, tekst og links eller forbind til data fra din samling for at vise et dynamisk indhold.

November 2020

Online undervisning af eksperter - som en del af projekt "Byg en webshop"

”Som en del virksomhedsprojektet ”Byg en Webshop” havde elever fra EUX-året på Campus VejIe, d. 18. november, online besøg af 3 eksperter i markedsføring på sociale medier.

 

Eleverne hørte bla om markedsføring på Facebook og Instagram v/iværksætter Micky Weiss, de hørte om Google Adds og YouTube v/Bjarke Bekhøj, Become og så hørte de om hvordan A.C.Perch’s Thehandel  bruger sociale medier i deres markedsføring.

 

Eleverne skulle straks bruge den nye viden til at lave en SoMe strategi for skolens kantine, hvor de efterfølgende overtager kantinens facebookside i en SoMe-takeover.

 

Dagen blev arrangeret i Samarbejde med Videncenter for Digital Handel.”